Vaarroutes

Ben je op zoek naar een leuke vaarroute? Hieronder vind je er een aantal die in de buurt zijn van onze bootverhuur locatie! We hebben deze routes uitgeprint op ons kantoor liggen, dus vraag er gerust naar.

Kop van Noord Holland

Via deze route vaar je langs de mooiste bezienswaardigheden van Noord Holland. Onderweg kom je langs onder andere Alkmaar, de Schermermolens Ursem en Spijkerboor. Het laatste deel van de route brengt je langs eiland de Woude waar je kunt eten en drinken aan het water. Deze route is op onze kaart weergegeven door middel van de zwarte lijn.

Gemiddelde duur: 6 uur

Zaanse Schans – Zaandam

Vaar vanaf onze bootverhuur in Wormerveer richting de Zaan. Onderweg vaar je langs industrieel gebied en weidegebieden aan de Zaan en natuurlijk de legendarische Zaanse Schans. Je kunt vanaf de Zaanse Schans doorvaren tot aan de Wilhelminasluis in het centrum van Zaandam. Onderweg zijn er genoeg plekken waar je iets kunt eten of drinken. Deze route is op onze kaart weergegeven door middel van de blauwe lijn.

Gemiddelde duur: 3,5 uur

Spijkerboor

Via deze route van ongeveer 3 uur vaar je door de Noord Hollandse kanalen richting Spijkerboor. Onderweg kom je langs je eiland De Woude, een klein dorpje dat normaalgesproken alleen via de pont te bereiken is. Op de Woude kun je dichtbij de restaurants aanmeren om iets te eten en drinken. Via de Vinkenhop vaar je langs Oost-Grafdijk naar Spijkerboor en via de Knollendammervaart weer terug te varen in de richting van het Wormerveer. Deze route is op onze kaart weergegeven door middel van de roze lijn.

Gemiddelde duur: 2,5 uur

De Woude – Akersloot

Wil je vooral lekker zwemmen? Dan is dit de ideale route! Vaar vanaf Wormerveer via het Uitgeestermeer naar eiland de Woude. Vanaf de Woude kun je via het kanaal doorvaren richting Akersloot. Bij beide locaties zijn er verschillende eetgelegenheden langs het water! Deze route is op onze kaart weergegeven door middel van de paarse lijn.

Gemiddelde duur: 1,5 uur